Tafelvlaggetjes bestellen

Printhuisonline is uw leverancier om tafelvlaggetjes te bestellen. Voor een opvallende toevoeging aan uw presentatie kunt u diverse soorten tafelvlaggen bij ons kopen. Wij bieden onze vlaggen aan tegen scherpe prijzen en zorgen voor een snelle levertijd. U heeft de mogelijkheid om zelf de vlaggetjes te ontwerpen, maar wij kunnen u ook adviseren of de tafelvlaggetjes vormgeven voordat u ze gaat bestellen. Een bestelling plaatst u eenvoudig in onze webshop.

Tafelvlaggetjes bestellen: diverse soorten die wij aanbieden

In onze webshop kunt u twee soorten tafelvlaggen kopen. Door de hoogte van 30 centimeter, vallen de vlaggetjes goed op. Dit werkt perfect als promotiemateriaal tijdens beurzen, congressen en evenementen. Maar de tafelvlaggen staan ook goed op de desk bij de receptie of op tafel in een cursusruimte. In ons assortiment beschikken wij over de volgende twee tafelvlaggen:

  • Tafelvlaggen staand: Het vlaggetje heeft een grootte van 8x20 centimeter en kan aan beide zijden worden gedrukt. U kunt ervoor kiezen om op allebei de zijden een ander ontwerp te bedrukken, omdat het vlaggetje niet doorschijnend is.
  • Tafelvlaggen liggend: Het liggend tafelvlaggetje heeft een formaat van 9x15 centimeter. Het vlaggetje wordt aan beide zijden bedrukt en omdat het vlaggetje niet doorschijnend is, is het mogelijk om op beide zijden een apart ontwerp te plaatsen.

Wanneer u eerder bij ons tafelvlaggen heeft besteld, kunt u hier losse tafelvlaggetjes bij kopen. Zo kunt u eenvoudig uw huidige tafelvlaggetjes vervangen.

Bestel uw persoonlijke tafelvlaggetjes

Kies ervoor om bij ons uw zelf ontworpen tafelvlaggetjes te bestellen. In onze webshop kunt u eenvoudig uw tafelvlaggen kopen en wij zorgen dat uw bestelling snel wordt verzonden. Via iDEAL kunt u betalen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw bestelling op te halen en hier te betalen. Heeft u nog vragen over het bestellen van tafelvlaggetjes? Dan kunt u op werkdagen contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0164-256930. Onze medewerkers staan u graag te woord.

© 2012 - 2024 Printhuisonline - Online drukwerk, stickers, tafelvlaggen, roll-up banners en meer! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel