Trouwbord (Raam)

Laat zien dat u getrouwd bent!
Dat u getrouwd bent of gaat trouwen is iets wat je vaak aan iedereen wilt laten weten. Met het Trouwbord voor op het raam heeft u dan het juiste product gevonden!

 • Zichtmaat: 45 x 30 cm
 • Materiaal: 4 mm Buplex

Trouwborden worden gemaakt van 4 mm Buplex, dit is een kanaalplaat welke ook gebruikt wordt voor makelaarsborden. Aan de buitenkant wordt deze beplakt met een geprinte vinyl folie en eventueel voorzien van laminaat (bescherming tegen krassen). Vervolgens worden de platen (naar eigen keus) zelfklevend gemaakt of voorzien van zuignappen zodat ze eenvoudig aan een raam kunnen worden bevestigd. 

Het trouwbordheeft een opengeklapt fomaat van 30 x 90 cm en is dus een liggend bord met een zichtmaat van 45(b) x 30(h) cm. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor één van de grotere maten van onze makelaarsborden. U kunt zelf een beeld aanleveren of kiezen uit een van onze standaard afbeeldingen. Eventueel kunt ook een foto of tekst doorsturen, wij plaatsen dat dan voor u op het bord. (Voor dat we het bord maken krijgt u natuurlijk eerst een (digitale) proefdruk te zien.)

Klik hier voor de werktekening. 

 • Trouwbord ( Raam) 30 x 90 cm (eigen ontwerp)
  Trouwbord ( Raam) 30 x 90 cm (eigen ontwerp)

  Dat u getrouwd bent of gaat trouwen is iets wat je vaak aan iedereen wilt laten weten. Met het Trouwbord voor op het raam heeft u dan het juiste product gevonden!

  ∙ Zichtmaat: 45 x 30 cm
  ∙ Materiaal: 4 mm Buplex

  Trouwborden…

  € 12,50
 • Opmaak
  Opmaak

  Mocht u niet in de gelegenheid zijn de opmaak zelf te verzorgen dan kunnen wij hier graag in voorzien. Indien u eerst contact met ons opneemt kunnen we samen bepalen hoeveel opmaak-eenheden u bij uw bestelling dient te selecteren.…

  € 10,00
© 2012 - 2024 Printhuisonline - Online drukwerk, stickers, tafelvlaggen, roll-up banners en meer! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel