Geboortebord (Raam)
U wilt natuurlijk aan iedereen laten zien dat u de trotse ouders van een zoon of dochter bent geworden! Het geboortebord is daar een ideale oplossing voor. Dit is een echte Eye-catcher op uw raam!

Geboorteborden worden gemaakt van 4 mm Buplex, dit is een kanaalplaat welke ook gebruikt wordt voor makelaarsborden. Aan de buitenkant wordt deze beplakt met een geprinte vinyl folie en eventueel voorzien van laminaat (bescherming tegen krassen). Vervolgens worden de platen (naar eigen keus) zelfklevend gemaakt of voorzien van zuignappen zodat ze eenvoudig aan een raam kunnen worden bevestigd. 

Het geboortebord heeft een opengeklapt fomaat van 30 x 90 cm en is dus een liggend bord met een zichtmaat van 45(b) x 30(h) cm. Klik hier voor de werktekening. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor één van de grotere maten van onze makelaarsborden. U kunt zelf een beeld aanleveren of kiezen uit een van onze standaard afbeeldingen. Eventueel kunt ook een foto of tekst doorsturen, wij plaatsen dat dan voor u op het bord. (Voor dat we het bord maken krijgt u natuurlijk eerst een (digitale) proefdruk te zien.)

  • Geboortebord (Raam) 30 x 90 cm(eigen opmaak)
    Geboortebord (Raam) 30 x 90 cm(eigen opmaak)
    € 12,50
  • Opmaak
    Opmaak
    € 10,00
© 2012 - 2021 Printhuisonline | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel