Presentatiewanden zijn een ideale manier om snel een indrukwekkende stand op te bouwen. Binnen een kwartier zet u het systeem in elkaar. Alle verbindingen zijn magnetisch en eenvoudig in elkaar te zetten. Nadat u het frame uit elkaar klapt hangt u de banen eenvoudig op zijn plaats. De banen worden geprint op een dikke pop-up folie en voorzien van een krasvaste laminaatsoort. Bij deze wand leveren wij een robuuste koffer welke, in combinatie met een meegeprinte tafelbanner en tafelblad, gebruikt kan worden als tafeltje. Onze systemen leveren wij geheel compleet inclusief prints en verlichting. U heeft de keuze uit 2 maatvoeringen, 3x3 en 3x4. Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen de bannerset te bestellen om uw wand van een nieuwe aankleding te voorzien.

facebookbalk.jpg

 • Pop-up wand
  Pop-up wand

  De 3x3 wand heeft 3 midden- en 2 zijbanen. De totale printbreedte van de banner komt daarmee op 336,5 cm. De 3x4 wand heeft 4 midden- en 2 zijbanen waarmee de printbreedte uitkomt op 403,8 cm. Bij beide wanden wordt een extra…

  € 895,00
 • Losse set prints tbv. presentatiewand
  Losse set prints tbv. presentatiewand

  Losse set prints tbv. onze presentatiewand. De 3x3 bestaat uit 3 middenbanen en 2 hoekbanen. De 3x4 bestaat uit 3 middenbanen en 2 hoekbanen. Beide sets worden uitgeleverd met een print voor de koffer.

  € 595,00
© 2012 - 2021 Print Huis Online | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel