Stickers kopen

Stickers???
Printhuisonline is een specialist waar u uitstekend terechtkunt om stickers te kopen. Wij maken stickers in alle soorten en maten en in kleine of grote oplagen. U kunt bij ons terecht voor het bestellen van ronde stickers, vierkante stickers, vloerstickers, stickers in vrije vorm en transparante stickers. Wij staan garant voor een snelle levertijd en verkopen onze producten tegen een scherpe prijs. U kunt uw stickers zelf ontwerpen, maar wij voorzien u ook graag van een op maat gemaakt advies. Wij streven ernaar om maatwerk te leveren en denken graag met u mee. Onze stickers kunt u eenvoudig kopen in onze webshop.

Stickers kopen: in alle soorten en maten

De (transparante) stickers die u bij ons kunt bestellen, zijn voor zowel binnen als voor buitengebruik. De stickers zijn UV-bestendig, watervast en worden in full color geleverd. Voor een extra lange levensduur van de sticker kunt u ervoor kiezen om de stickers te laten lamineren. Ze zijn perfect om promotie te maken voor uw bedrijf omdat ze altijd zullen blijven kleven. De stickers zijn voorzien van een grijze lijmlaag, zodat de ze niet zullen doorschijnen wanneer u stickers over andere artikelen plakt. Indien u ervoor kiest om transparante stickers te bestellen, is de lijmlaag natuurlijk doorzichtig. Vloerstickers, indoor en outdoor. Onze indoor vloersticker wordt gemaakt van een vinylsticker met een mat anti-slip-laminaat, zodat u niet uitglijdt over de sticker. Deze vloersticker is zeer geschikt voor vlakke en gladde ondergronden voor binnen gebruik. De outdoor vloersticker is uitgevoerd met een higtack vinylsoort met hetzelfde anti-slip-laminaat. Deze sticker hecht goed op buitenvloeren zoals stoeptegels en beton. U kunt bij beide soorten kiezen uit ronde, vierkante of vrije vorm stickers in diverse maten en aantallen.

U bestelt direct online, wij leveren snel

U kunt direct uw gewenste stickers kopen in onze webshop. Plaats uw order eenvoudig online en betaal op een veilige wijze via iDEAL of reken af indien u uw bestelling bij ons komt afhalen. Wanneer u bij het bestellen van uw (transparante) stickers kiest voor verzenden, versturen wij uw bestelling binnen 2 à 3 werkdagen. Staat het formaat sticker er niet tussen in de webshop of heeft u vragen over ons assortiment, dan kunt u op werkdagen contact opnemen met onze medewerkers via het telefoonnummer 0164-256930.

© 2012 - 2024 Printhuisonline - Online drukwerk, stickers, tafelvlaggen, roll-up banners en meer! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel