Banner bestellen

Voor een banner komt u naar Printhuisonline! Wij bieden u een veelzijdig assortiment aan met promotiemateriaal. Het is mogelijk om een roll up banner in zowel grote aantallen als in kleine aantallen te bestellen. Wanneer u ervoor kiest om een banner te kopen, dan wordt uw bedrijf onder de aandacht gebracht op beurzen, congressen en evenementen. U kunt online uw eigen ontworpen roll-up banner bestellen. Indien u advies op maat wenst bij het kopen van een banner, kunt u contact met ons opnemen.

Banner bestellen: in verschillende soorten

Een roll-up banner wordt veel gebruikt op beurzen, congressen, voorlichtingsavonden en bij presentaties. De gebruiksvriendelijkheid van een banner is enorm, omdat de banner eenvoudig is in gebruik. Het is een kwestie van uitrollen en de roll-up banner staat overeind en na gebruik kunt u de banner gemakkelijk inrollen. U kunt de banner in diverse uitvoeringen en in verschillende maten kopen. Hieronder worden de vier uitvoeringen toegelicht:

  • Mini roll-up banner: Deze roll-up banner leveren wij in A3 en A4 formaat. Perfect bij een presentatie of het kan dienen als welkomstbordje bij de receptie van uw bedrijf.
  • Budget roll-up banner: Dit is onze scherpst geprijsde Budget banner. Deze roll-up banner kunt u het beste bestellen wanneer u een snelle presentatie zoekt waarbij tevens de prijs gunstig is. De banner is gemaakt van frontlitdoek waarin de afbeelding mooi naar voren komt.
  • Basic roll-up banner: Deze roll-up banner is de zwaardere variant op de Budget roll-up banner. Dit komt door de hogere kwaliteit van het rolmechanisme in de bak en daardoor gaat deze banner lang mee en blijft stabiel staan door zijn twee dwarsvoeten. Als u kiest om deze roll-up banner te bestellen, kunt u kiezen uit drie maten.
  • Deluxe roll-up banner: Door zijn zwaardere gewicht, staat de Deluxe roll-up banner stabiel op de grond en is deze stabiel op te zetten doordat de banner beschikt over een telescoopbuis. Door zijn fraaie uiterlijk is de Deluxe roll-up banner ideaal voor belangrijke congressen en beurzen. U kunt kiezen uit drie formaten.

Iedere banner die u bij ons kunt kopen, wordt geleverd met een handige tas. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om de opmaak van uw banner zelf te verzorgen, kunnen wij deze naar wens vormgeven.

Eenvoudig online bestellen

Kies ervoor om direct uw banner te bestellen via onze webshop. Plaats uw order eenvoudig en reken af via iDEAL of kies ervoor om te betalen wanneer u uw bestelling komt ophalen. Indien u kiest voor verzenden, versturen we onze artikelen binnen 2 à 3 werkdagen. Mocht u ze sneller nodig hebben, dan kunt u contact met ons opnemen en bekijken we wat de mogelijkheden zijn. Voor vragen kunt u uiteraard ook contact opnemen. U kunt ons op werkdagen bereiken op het telefoonnummer 0164-256930.

© 2012 - 2024 Printhuisonline - Online drukwerk, stickers, tafelvlaggen, roll-up banners en meer! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel